Falcao spreman produžiti ugovor sa Portom

Unatoč interesu Chelseaja i Reala

Falcao spreman produžiti ugovor sa Portom

Radamel Falcao, napadač Porta, spreman je ostati u portugalskoj momčadi unatoč velikom interesu Chelseaja i Real Madrida za njegove usluge.

Portugalski mediji pišu da je Falcao spreman produžiti ugovor sa Portom, ako što su to ranije učinili Hulk i James Rodriguez.

Kolumbijac je jedan od najtraženijih napadača otkako je postao prvi strijelac Evropske lige, a ukoliko potpiše novi ugovor njegova odštetna klauzula porast će sa 30 na 45 miliona eura.

"Osjećam se dobro i nalazim se u veoma organizovanom klubu. Ovo je vrhunska momčad, s odličnim igračima, a tim mi je dopustio da napravim veoma važan korak", rekao je Falcao, dodavši:

"Distanciram se od špekulacija. Saznao sam o navodnom interesu Real Madrida, ali meni je dobro i u Portu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.