Falcao spreman za prelazak u Englesku

Kolumbijac uskoro seli na Otok

Falcao spreman za prelazak u Englesku

Engleski premijerligaši špansku Primeru vide kao sjajan rasadnik talenata i potencijalnih nosilaca igre svojih timova.

Cesc Fabregas, Pepe Reina, Fernando Torres, Segrio Aguero, Mikel Arteta, David Silva, Juan Mata, Santi Cazorla su samo neki od igrača koji su nakon igranja u Španiji prešli u Englesku i tamo izgradili respektabilnu karijeru.

Jedini klubovi u Španiji koji su sposobni da svoje igrače zadrže su naravno Barcelona i Real Madrid.

 

Naredno veliko ime za koje se očekuje da će karijeru nakon Španije graditi u Engleskoj je Radamel Falcao. Gotovo je sigurno da će Falcao u skorije vrijeme napustiti Atletico Madrid te preći na Otok, a najzainteresovaniji za njegovo dovođenje je londonski Chelsea.

Potražite više informacija na temu La Liga:

 

Također, svoj interes su pokazali manchesterski klubovi, United i City, a jedino oni su i sposobni isplatiti 60 miliona eura koliko Atletico traži za Kolumbijca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti