Falcao u zadnjim sekundama donio bod Atleticu

Falcao spasio Jorgandžije

Falcao u zadnjim sekundama donio bod Atleticu

Midhat Šljivak

Sjajnu utakmicu su na stadionu Benito Villamarin u Sevilli odigrali Betis i Atletico Madrid, a na kraju su u veoma dramatičnom finišu timovi podijelili bodove odigravši 2:2.

U veoma lošem prvom poluvremenu oba tima nisu pokazala gotovo ništa, a sve što su napravili bilo je par pokušaja koji su uglavnom bili neprecizni.

Drugo poluvrijeme je donijelo je mnogo bolju igru i tri gola. Igrala se 63. minuta kada na asistenciju Falcaoa mrežu domaćeg golmana Fabricija pogađa Koke, koji je ušao u igru samo pet minuta prije nego je postigao gol.

Nedugo zatim dobar pokušaj je imao Adrian, ali je njegov udarac dobro odbranio Fabricio.

U posljednjih pet minuta prava drama i dva gola u mreži Atletica. Poravnanje je u 86. minuti Betisu donio Alejandro Pozuelo, da bi samo dvije minute kasnije Pozuelo asistirao Jonathanu Pereiri koji je pogodio mrežu Atletica za vodstvo od 2:1.

Ipak, kada su svi na stadionu očekivali kraj susreta, Atletico je stigao do izjednačenja. Falcao je u posljednjim sekundama postigao izjednačujući pogodak za konačan rezultat susreta od 2:2.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.