Fanaticosi doniraju krv

Priključite se akciji!

Fanaticosi doniraju krv

Navijači reprezentacija Bosne i Hercegovine BH Fanaticos danas će darovati krv u Zavodu za transfuziologiju Federacije Bosne i Hercegovine.

Uoči utakmice 2. kola kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo između Bosne i Hercegovine i Francuske na Koševu, navijačka grupa BH Fanaticos odlučila je darovati krv u federalnom Zavodu za transfuziologiju.

Planirano je da se Fanaticosi, ali i svi ostali građani Bosne i Hercegovine okupe ispred zgrade Instituta za transfuzijsku medicinu u Sarajevu (kod Medicinskog fakulteta) danas poslijepodne.

Pozivamo sve ostale zainteresirane sugrađane da se priključe akciji i doniraju krv, te na taj način nekome spasu život!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.