Fanimo i Mirkov predvode Mladost protiv Širokog Brijega
Najbolji igrač Mladosti riješio je administrativne barijere, te će biti na raspolaganju stručnom štabu za duel protiv Širokog Brijega

Kakanjci će nastupiti u najačem sastavu

Fanimo i Mirkov predvode Mladost protiv Širokog Brijega

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Fudbaleri Mladosti iz Doboja kod Kaknja remijem 0:0 u gostima protiv Slobode otvorili su nastavak sezone u Premijer ligi.

Sigurno da su izabranici Fahrudina Šolbića u Tuzli imali cilj, a to je ne izgubiti od direktnog protivnika za opstanak u ligi, na kraju su to i uspjeli i to bez usluga svog najboljeg igrača.

Sjajni Fanimo zbog administrativnih problema nije mogao nastupiti u Tuzli, baš kao i Nikola Mirkov. Ipak, ova dvojica igrača u subotu će protiv Širokog Brijega zauzeti svoje mjesto u ekipi, a klub iz Doboja kod Kaknja s njima će biti mnogo jači.

Interesantno da prvi puta ove sezone stručni štab za jednu utakmicu može računati na sve raspoložive snage, budući da nema kartoniranih ni povrijeđenih igrača.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmica protiv Širokog Brijega od velike je važnosti za tim Mladosti, vjerovatno kao i svaka naredna utakmica do kraja sezone, budući da će klub iz Doboja kod Kaknja zajedno sa Slobodom i Čelikom voditi veliku borbu za opstanak u ligi.

Zanimljivo da je u prvoj utakmici igranoj jesenas na Pecari, slavio Široki nakon velikog preokreta rezultatom 3:2. Mladost je vodila 0:2 golovima Fanima i Mušije, ali je Široki u drugom poluvremenu u finišu utakmice golovima Franjića i Bagarića došao do velike pobjede i tri boda.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nevermind
Aleksandar,ne Nikola Mirkov.
1 0
Robot
Fanimo- igrac koji igra samo za sebe i samo kad loptu ima u nogama, sreca nije u nekoj ekipi koja ima mjerne instrumente pa da se vidi realno stanje, a Mirkov... pa dajte ljudi budimo ozbiljni. Momak luta po terenu ko izgubljen jedino dobar faul zna da napravi. J... taj fudbal. I takvi igraci se dovode sa strane iz nekih drugih liga Srbije, Slovenije i slicno dok nase omladince i talente sj..emo i saljemo po kojekakvim ekipama prve FBiH i RS ili cak nize. Sramotne uprave i sramotni treneri, cast izuzecima.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi