Fanimo nakon potpisa za FK Sarajevo: Velika čast je igrati za ovaj klub!

Englez pojačao bh. šampiona

Fanimo nakon potpisa za FK Sarajevo: Velika čast je igrati za ovaj klub!

M. Šljivak

Matthias Fanimo novo je pojačanje FK Sarajevo.

Engleski fudbaler potpisao je s bh. šampionom trogodišnji ugovor, a istakao je veliku sreću i zadovoljstvo što je došao u glavni grad BiH.

"Sretan sam i zadovoljan što je došlo i dogovora i što sam sada član FK Sarajevo. Ovo je veliki klub u Bosni i Hercegovini i velika je čast igrati za njega. Jedva čekam da zaigram pred navijačima Sarajeva."

Zadovoljan dovođenjem Fanima je i Emir Hadžić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Izuzetno sam zadovoljan što smo uspjeli dogovoriti dolazak Fanima, on je igrač koji je prethodne dvije sezone igrao u ekipi Mladosti, te nije nepoznanica za naše navijače. Nadamo se da će nastaviti sa dobrim partijama i u Bordo dresu."

Fanimo dolazi iz ekipe Mladosti u kojoj je odigrao 29 utakmica, te postigao šest pogodaka i ostvario osam asistencija.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

BatonDezitijat
Kaze Veliki jer zna da je Zeljo najveci klub u BiH
19 30
Rajvosa2019
Slazem se , velika cast je igrati za FKS - srce na terenu da zasluzis igrati za Sarajevo
27 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi