Handžić se fotografijom prisjetio Atalante, uslijedili komentari Velkoskog, Ahmetovića i Rahmanovića

Handžić se fotografijom prisjetio Atalante, uslijedili komentari Velkoskog, Ahmetovića i Rahmanovića

E. Škorić

Napadač FK Sarajevo Haris Handžić objavio je fotografiju s utakmice koju je njegov tim odigrao u Ređo Emiliji protiv Atalante u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

U duelu odigranom prije nešto manje od dvije godine Sarajevo je izvuko velikih 2:2, ali je kasnije doživjelo pravu katastrofu i najteži evropski poraz na Koševu, kada su gosti iz Bergama slavili s 8:0.

Handžiću je očito u ljepšem sjećanju ostao prvi duel u Italiji, kada je sjajni napadač uspio postići i pogodak. On je nakon centaršuta Adukora u 67. smanjio rezultat na 2:1, a a Šišić je kasnije postavio konačnih 2:2.

Bez obzira na sve što se dešavalo u revanšu, igrači i navijači Sarajeva s ponosom se prisjete 26. jula 2018. godine i te čarobne noći na sjeveru Italije.

Nakon Handžićeve objave na Instagramu, uslijedili su komentari njegovih saigrača, a kao i obično prednjače oni iskusniji poput Krsta Velkoskog, Amara Rahmanovića i Mersudina Ahmetovića, kapiten Bordo tima koji je tek nedavno počeo da koristi ovu društvenu mrežu.

"Prejak si", napisao je Rahmanović Handžiću, Velkoski je upitao "Jel ovo nostalgija?", dok je Ahmetović u svom stilu dodao: "Nek proba uzeti", aludirajući na igrača Atalante koji je napadao napadača sa Koševa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

[instagram]https://www.instagram.com/p/CDBZZ-YDcFbZPNxygQRmZQK14G1isRzW_mA9Mg0/[/instagram]

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Čuj neka proba uzeti?! A ljudi ih satrali 0:8 :D Treba osam puta izvaditi loptu iz gola.
5 10
TheAnswer
Di je slika s uzvrata?
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi