Fantastični Ivan Opačak sam porazio Kakanjce

Prijateljska utakmica u Zenici

Fantastični Ivan Opačak sam porazio Kakanjce

D. Kurbegović

U prijateljskoj utakmici između Čelika i Kaknja u sklopu priprema za narednu sezonu uspješnija je bila domaća ekipa.  Za Čelik je nastupio i bivši bh. reprezentativac Ivan Opačak, koji će igrati za matični klub dok god ne pronađe inostrani angažman.

Upravo je sinoć domaćin na krilima ovog sjajnog igrača porazio ekipu Kaknja, koja narednu sezonu ima velike ambicije kada je u pitanju najjači rang takmičenja u košarci.

Zeničani su imali prednost tokom čitave utakmice, a krajnji rezultat je glasio 80:74, po četvrtinama: 23:12, 18:24, 19:18, 20:20. Za domaćina čak 37 poena ubacio je Ivan Opačak, dok je Dino Begagiić postigao 18 poena. Kod gostiju iz Kaknja istakli su se Željko Palavra sa 26 i Aldin Mufizlović sa 17 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.