Fantasy igrači imaju novog džokera

Zanimljivi podaci

Fantasy igrači imaju novog džokera

S. Grebović

Jučer su odigrane tri utakmice posljednjeg regularnog 22. kola BH Telecom Premijer lige u kojim su domaćini ostvarili maksimalan učinak.

Radnik je u Bijeljni deklasirao već prežaljenu Zvijezdu 09 sa visokih 5:1, Sloboda je u direktnom okršaju za opstanak savladala Čelik 2:1, dok je istim rezultatom Sarajevo uz dosta muke pobijedilo Mladost iz Doboja kod Kaknja.

Iako kolo još uvijek nije kompletirano, naš sistem je obradio zanimljive podatke koji se tiču Fantasy Premijer lige. Zanimljivo da je veznjak bordo tima Đani Salčin najčešći kupovani fudbaler od strane Fantasy igrača u ovom kolu.

Mladi Salčin je uglavnom veznjak, koji je dolaskom Vinka Marinovića na Koševo prekomandovan na poziciju lijevog beka. Dodajmo i to da njegova cijena iznosi 100.000 KM u našem Fantasy sistemu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

S druge strane, stoper Borca Marko Jovanović je fudbaler koji je najčešće prodavan u Vašim Fantasy timovima, dok je Mersudin Ahmetović najčešći kapiten što se tiče ovog kola.

Danas su na programu preostale tri utakmice. Velež od 14:30 dočekuje banjalučki Borac, dok će od 18 sati Široki na Pecari igrati derbi kola sa Zrinjskim, a u istom terminu Željezničar će na Grbavici ugostiti ekipu Tuzle City.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

CatAttack
Odlična ideja, dogodine još app napravite i to je to
2 0
Ramoramo
Trpaj ****a
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi