Fantasy igrači, jeste li sredili timove za 21. kolo? Ove igrače ste morali izbjeći

Koga ne treba staviti?

Fantasy igrači, jeste li sredili timove za 21. kolo? Ove igrače ste morali izbjeći

E. Škorić

Pred nama je trodnevni program 21. kola Premijer lige BiH.

Počinje današnjom utakmicom FK Tuzla City - FK Velež koja se od 14:30 sati igra na Tušnju.

Jeste li već dotjerali vaše timove na SportSport.ba Fantasyju?

Bilo je moguće i ovo kolo napraviti neograničen broj transfera (što kasnije neće biti moguće), pa su mnogi igrači SportSport.ba Fantasyja iskoristili mogućnost da isprave greške koje su napravili u prethodnom kolu.

Dosta se transfera izvršilo, a ako ste već zakasnili, kliknite OVDJE i krenite barem u "štimanje" ekipe za naredeno 22. kolo.

Za neke bi mogla biti korisna i informacija o suspendovanim igračima. Tako ste trebali izbjeći za ovo kolo sljedeće igrače ili ih, ako već imate u timu, ostaviti na klupi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tuzla City: Badji Badara, Adis Hadžanović, Mirsad Hasaović
FK Borac: Marko Jovanović, Dujaković Siniša
NK Široki Brijeg: Mateo Marić
NK Čelik: Fenan Salčinović
FK Velež: Nusmir Fajić
HŠK Zrinjski: Dario Rugašević

Zbog povreda danas nema Saida Behrama u timu Veleža, nedostajat će Edin Rustemović kod Zrinjskog, Anel Hebibović i Selmir Pidro kod Sarajeva, Mehmed Alispahić kod Željezničara, s tim da su upitni Semir Štilić i Antonio Pavić, Toni Jović neće igrati za Široki nakon operacije koljena...

Top Komentari

tbra
Trebaju nam ove informacije o izostancima malo ranije haha
3 0
ArminArmindelaa234
Neko neka liga
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi