8

Komentari (8)

Baboisback
Poslozen tim???? Ovaj Hadzibegic je budala epskih razmjera.
K79
Pobjeda nad Islandom je nagovještavala jedan dobar ciklus, ali nažalost ispao je cirkus!
Vrbaski
Kakav ljigavac bez obraza, da nije dobio nogom u dupe ostao bi na poziciji do groba.
Kada vidim Kodru u reprezentaciji BiH, meni se zgadi nogomet i citava BH reprezentacija, eto mladji Kodro mora igrati u reprezentaciji BiH, posto mu je babo poznati Meho Kodro, da je dobar Kodro ne bi dosao iz Spanije da igra fudbal u Madjarskoj.
komentator1
BiH ima samo jednog pravog strucnjaka a to je Vladimir Petkovic, svi ostali nasi “strucnjak” su obicne gluperde. Ali posto je on nedostupan onda nam preostaje samo da trazimo stranca
user1676631476
komentator1
Vaha je pohlepni cirkusant i ne zanima ga nista osim para
Trapatoni
Yedi vnago neznalico jedna! Ti ces nekom da dajes savjete? Da je bilo pametnih i strucnih u savezu nebi nikad ni dosao mamlazu jedan!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.