Feđa Dudić dobio veliko pojačanje za meč protiv Krupe

Radović ima pravo nastupa

Feđa Dudić dobio veliko pojačanje za meč protiv Krupe

E. Čaušević

Velež je prošle sedmice potvrdio dolazak velikog pojačanje jer je ugovor s ovim klubom potpisao Slaviša Radović.

Ovaj lijevi bek je prošle sezone oduševio svojim igrama u dresu Radnika iz Bijeljine, ali je odlučio napustiti klub nakon što mu je istekao ugovor.

Veliki interes za Radovića pokazao je Velež, a nakon nešto dužih pregovora uspjeli su dogovoriti saradnju na dvije godine.

Radović će sigurno biti pojačanje za Rođene jer je Feđa Dudić na pripremama govorio da im treba lijevi bek. Ovaj 26-godišnji fudbaler će već za vikend imati šansu za debi u dresu Veleža.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naime, Radović je dobio dozvolu za nastup i Dudić će moći računati na njega u subotu kada na stadionu Rođeni gostuje ekipa Krupe. Radović je prošle sezone odigrao 22 meča za Radnik, te je upisao sedam asistencija.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

RamboIzzMostara
Sretno Slaviša, želim ti sve najbolje u Veležu!
12 0
Pikachu11
Od pocetka protiv Krupe abd. Dosta cemo biti jaci u ofanzivi i defanzivi sa njim neces strijepit kada lopta ide na ljevi bok kao do sada.
11 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti