Feđa Dudić: Malo mi još uvijek zvuči nestvarno da se pripremamo za evropske utakmice

Trener FK Velež

Feđa Dudić: Malo mi još uvijek zvuči nestvarno da se pripremamo za evropske utakmice

M. Šljivak

FK Velež počeo je danas pripreme za novu sezonu.

Mostarski Rođeni se nakon više od tri decenije vraćaju u Evropu, a trener Feđa Dudić se obratio medijima na press konferenciji pred prvi trening.

"Pripreme za evropske utakmice - malo mi još zvuči nestvarno, ali hvala Bogu je stvarno", rekao je na otvaranju press konferencije Feđa Dudić.

Za sada je Velež doveo dvojicu fudbalera, a u narednom periodu treba očekivati još nekoliko imena.

"Pojačali smo se Dženanom Zajimovićem koji će pokrivati pozicije u napadu i krilnim pozicijama, te Tarikom Isićem koji će pojačati konkurenciju na štoperskim pozicijama", rekao je Dudić i dodao je:

"Prelazni rok nije završen, tražimo golmana i igrača do 21 godine. Već smo uspostavili jedan kontakt i blizu smo realizacije. Pričali smo sa još nekim igračima, trebat će još jedan štoper, kao i pozicija desnog krilnog igrača."

Na kraju je Dudić dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nismo imali puno odmora, ali mislim da ni igračima nije previše krivo, jer znaju za šta se spremaju i šta ih očekuje u narednom periodu."

Velež će protivnika u Evropi saznati 15. juna.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

fukaraslana
Naravno nestvarno povalio si Slobodu sa dva crvena i penal , povalio si Radnik sa penalom u 96 nepostojecim penalom , povalio si Siroki sa dva penala ...........
6 16
Harcos
Počinje EURO20, šampion počeo pripreme ali kad Čmeljež počne i neko iznajmi autobus, to je sportska vijest dana za ss.ba
6 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi