Feđa Dudić: Negdje se mora vratiti

Trener Veleža

Feđa Dudić: Negdje se mora vratiti

E. Škorić

Feđa Dudić je govorio nakon remija Veleža i Željezničara.

Velež je danas bio jako dobar, vodio 1:0, poništen mu je naizgled čist gol, imao je i dobrih prilika, ali morao se zadovoljiti jednim bodom u duelu sa Željezničarom.

"Hvala Osimu na iskrenosti. On je uvijek takav iskren i zbog toga je to što jest. Kod mene je gorak okus. Sve je rečeno. Igrali smo protiv ekipe koja je prva na tabeli, koja je prošlo kolo jednom Sarajevu dalo pet golova, a mi smo danas pokazali da možemo biti pravi. Po ko zna koji put se pokazalo da nemamo problem kada igramo protiv jakih ekipa", rekao je Dudić, dodavši:

"Nastavit ćemo raditi dalje. Mora se negdje vratiti. Promašili smo puno šansi. Uvjerali su me da je gol bio čist i sigurno bi bilo sve rijeešno da je bilo 2:0, ali šta je tu je. Negdje se mora vratiti. Želji želim sve najbolje".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Kupi_Lee
Sudijska organizacija kroji Amaru tabelu.
12 1
Ljacmu1
Dudić je taktički ubio brku. Manjak kvalitete u njegovoj ekipi i tendenciozno suđenje su mu uzeli 2 boda.
8 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi