Feđa Dudić: Ponosan sam, nije bilo nacionalizma niti takvih pjesama...

Trener FK Velež

Feđa Dudić: Ponosan sam, nije bilo nacionalizma niti takvih pjesama...

M. Šljivak

Feđa Dudić istakao je kako je ponosan na igrače, ali i navijače Veleža danas.

Njegov tim je slavio protiv Borca s 2:1, a Dudić je u izjavi za BHT imao šta da kaže

"Ponosan sam na moje momke. Svaki navijač Veleža treba biti ponosan. Primili smo gol jer se ne valjamo u 88. minuti. Bilo bi šteta da nismo pobijedili, jer Borac ništa nije napravio i nisu ništa napravili", rekao je Dudić i dodao je:

"Bila bi tragedija da nismo pobijedili. Ponosan sam i na navijače.  Došli da navijaju, nije bilo nacionalizma na stadionu, nije bilo pjesama koje potiču na nacionalizam i ja im čestitam na tome", istakao je Dudić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Err
E ovaj je isti kao oni što to puštaju i pjevaju.... Samo na drugoj strani, seljačina obična umjesto da ignoriše idiote, bude gospodin i priča o utakmici, on daje takve izjave. Seljačina kao i oni koji su puštali takve pjesme
2 58
starmac
Nož,žica pa opet im dvica!
25 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti