Feđa Dudić: Prizivao sam sreću, ovo je velika pobjeda

Trener Veleža

Feđa Dudić: Prizivao sam sreću, ovo je velika pobjeda

E. Škorić

Nakon 31 godine Velež je slavio na Grbavici protiv Željezničara.

Plavi su bili veliki favoriti na Grbavici, no mostarski klub je šokirao domaće, pa je stigao do velika tri boda.

Vodeći gol postigao je Fajić u 22. minuti, a pobjedu ovjerio Čivić golom u 68. minuti. Trener Rođenih Feđa Dudić je, dakako, bio presretan nakon utakmice.

"Velika tri boda i prizivao sam sreću, prizivao sam je pet-šest kola. Mi smo dosta gubili ovakvih utakmica. Možda smo danas zaslužili da pobijedimo. Ali to je ono, vrati se nakon što pošteno radiš cijelo vrijeme. Momci su imali zalaganje, htjenje, želju i volju i za to smo danas nagrađeni. Bio sam dosta puta, igrao, gledao derbije, jedino kada je Sarajevo gost čuju se gostujući navijači ovako. Svaka čast našim navijačima", rekao je Dudić na kraju meča za Moja TV, dodavši:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Najviše mi je što smo protiv velikih ekipa odigrlai dobro. Niko nas nije nadigrao i to je pokazatelj da ima kvaliteta. Idemo zadovoljni na pauzi i probati dovesti samo kvalitetne igrače. Neću više da dovodim nešto što ne treba".

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

United_HZ
Digao si klub iz pepela svaka ti čast majstore!
6 4
Aduka
Fedja gigantu bog ti dao sve naj.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti