Feđa Dudić: Slobodu poštujemo, no pokušat ćemo iskoristiti njihove mane
Vatreno krštenje na klupi Veleža Feđu Dudića očekuje na Tušnju

Novi trener FK Velež za SportSport.ba

Feđa Dudić: Slobodu poštujemo, no pokušat ćemo iskoristiti njihove mane

Feđa Dudić je zasjeo na užarenu klupu mostarskog Veleža nakon što Rođeni u prva tri kola nisu uspjeli osvojiti nijedan bod u PL i nakon čega je odstupio Ibro Rahimić.

Feđa Dudić jedan je od mlađih i perspektivnijih bh. stručnjaka a Veležova klupa bit će pravi izazov za ovog trenera koji dobro poznaje stanje u PL. 

Svoju premijeru na klupi Rođenih Dudić će imati sutra na Tušnju protiv Slobode, a za SportSport.ba trener Mostaraca je najavio sutrašnji susret.

"Za Slobodu smo odabrali samo 18 spremnih igrača" - rekao je Feđa Dudić za SportSport.ba i nastavio: -"Rovite i nedovoljno spremne smo ostavili u Mostaru. Od novih igrača Kosta Manev konkuriše za prvih 11".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:


"Nismo u prilici po bodovnom stanju nikome da prijetimo, ali nadamo se pozitivnom rezultatu. Momci su dobro radili cijelu sedmicu i očekujem pozitivnu reakciju na utakmicu. Slobodu cijenimo i poštujemo, svjesni smo njihovih vrlina, a pokušat ćemo iskoristiti mane", kazao je kratko novi strateg Rođenih za SportSport.ba.

Utakmica između Slobode i Veleža igra se sutra u 21h na stadionu Tušanj.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

magistar
Velež neće izgubiti sigurno. Nemaju oni toliko loš tim, a i novi trener uvijek donese pozitivan šok
12 1
mile90
ISKORISTI MOJE MANE SUTRA PRIČAJ NA SVE STRANE DA SLOBODU NISI IMAO
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi