Feđa Dudić: Šta mi promašimo to je za ne povjerovati

Trener FK Velež

Feđa Dudić: Šta mi promašimo to je za ne povjerovati

M. Šljivak

Velež je sa 2:1 pobijedio Radnik u 9. kolu Premijer lige BiH.

Tim Feđe Dudića zasluženo je savladao goste iz Bijeljine i došao je do četvrte pobjede u sezoni. Trener Rođenih zadovoljan je pobjedom.

"I ovo je karakter i kvalitet ekipe. Morali smo ranije završiti utakmicu. Znali smo kako će igrati, kaznili su nas tako, žao mi je što nismo ranije riješili utakmicu. Šta mi sve promašimo to je za ne povjerovati. Bilo bi nezasluženo da smo primili drugi gol. Tri boda su tri boda, iako mi je žao što nismo ranije riješili utakmicu", rekao je Dudić za Moja TV.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

starmac
Slažem se.Ali što prije zaboravit,analizirat i zbiti redove pred BORAC.Idemo se nadigravat i ako RADOVAC ima 3 žuta.MULIĆA neće go to je vidljivo ali vjerujem da će odčepiti.Nemože vječno ovako.Dobro je ROĐENI.
4 0
mostarac
Odlicna igra danas mozda i najbolja ove sezone...Trebalo je biti bar 5-1 za Velez!!
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi