Trener golmana HŠK Zrinjski jedan je od najboljih u PL

Feđa Kulaglić: Budući doktor koji je "stvorio" Karačića, Pirića, Brkića...

6

Komentari (6)

ksd
Najbolji u PL samo naprijed!
Gifron1
Pirica su stvorili njegovi roditelji, od golmana napravio Dedic, a Pirija je kao najbolji golman lige uz mentorstvo uvazenog Husarica i metodu kako biti su.pcina presao u Zrinjski.
Jugovina
Pirić je prešao u nas kad mu vaša uvažena gospoda nije plaćala ni plaću ni osiguranje, a on ozljeđen nije mogao ni u doktora. Kako je čovjek ispao ***** nije mi jasno. Trebao je valjda krepati od gladi da nešto dokaže??? Ovdje mu je sve dogovoreno i isplaćeno, navijači su ga zavolili, a i napravio je iskorak u karijeri i prešao u bogatiji klub i bolju ligu.
Gifron1
Piric je presao kada je imao redovnu platu, a na nagovor Husare je sam sebi trebao placati zdravstveno, sto nije uradio 3 mjeseca i na osnovu tog dobio ciste papire
Jugovina
Nije mogao regularno dobivati plaću, a sam sebi plaćati osiguranje! Znači, ako mu je nešto i plaćeno, to je bilo na crno i ispod stola, znači od danas do sutra.
Lukamarinsek
Mozda da prica o kjosevskom ili kovacevicu oni ne kiksaju ??
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.