Napustio Plemiće nakon sedam godina

Zrinjski potvrdio odlazak svog "legionara"

15

Komentari (15)

Adnan tz
Kenan piric jecnapravljen u slobodi i kao formiran dodao u tim iz Mostara
Kapak
Jarane kupis nov auto.pa ako ga ne odrzavas ode u 4 pm.
Realist
Hvala na svemu i svu sreću u nastavku karijere
pjanke.sa
Kojeg golmana je Zrinjski napravio u zadnjim godinama. Ne znam nijednog. Molim da objasnite.
pjanke.sa
Trebo sam prvo procitat tekst hahahahh. Haj mrs
user1571956549
Kitu moju oglabaj orije nego slovo napises debilcicu...hehe...
pjanke.sa
Tuga je buraz da se ti debil iz propalog sarajevskog malog plavog kluba javljas sa takvim komentarom, a niko od njih.
Roko221
Postovanje debilu. Svakako da debil i glup covijek danas nije sramota biti,ali ako si priznate samo. Vi ste ocigledno ova druga strana koja to ne priznaje ali nema veze. Nemoguce je preskociti vas komentar koji je sramotan. Vise nego dobrih golmana je imao Zrinjski. Ovaj covjek je previse ulagao u svoj posao da bi stvorio nesto pa sada otisao na puno bolje radi toga. Dok vi,sjedite ili lezite negdje. Zena,cura vam nije dala one stvari. Nezadovoljni svojim sramnim zivotom,jer sve dok zelite druge osporavati i blatiti to je sramni zivot,razisljate koga bi sljedeceg oblatili. Samo da bi u vasim ocima dok citate taj komentar ,netko bio skoro kao vi,propali debil. Zalosno ali istinito. BU Da Le TI NO jedna maloumna. I da,sigurno si se mucio ovo procitati,ali nije slucajno. Namjerno je,tako da shvatis tko si.
pjanke.sa
Roko ba, opusti se buraz, otkud znas sa kime pises? Ja napisao komentar, i kasnije se ispravio. Opravdano pisem ovome useru jer imamo neku istoriju pisanja. A to tvoje vrijedjanje nekoga koga ne poznajes; samo pokazuje koliki si debil, zatucani. Cim ti je nick roko, sigurno zivis pod nekim hercegovackim kamenom, sunce te opalilo. Oprosticu ti zato sto ne znas sa kime pises. Haj sad evo ti jedna banana, oguljena. I da P.S. hebo te Zrinjski, fasisticki klub koji je narastao u ratni doba kradjom stadiona i drugih resursa u Mostaru.
Roko221
Znam s kime pisem. Sa nadrkanim frajerom koji samo blati druge. Bitno da si shvatio tko si i sto si. Cim mi ne zamjeras ,znaci da je to tako. Cuvaj se,i nemoj previse van. Da ne zagadis narod.
pjanke.sa
Magarac, od 5 komentara koliko imas na ovom profilu, svi su ti nadrkani i pametuju nekome. Pocisti ispred svog praga pa seri drugima. Haj mrs
Roko221
Hahah provjeravas jos,o Boze koji si ti ......... hahahahahahahhahah, pa imam 5 komentara da,jer ne visim na ovome kao ti. Imam zivot i bavim se njime. Tebi je zivot sjediti doma i tipkati i blatiti druge. Kad naletim na takve kao ti,nedoje.ane i nesvrsene pametnjakovice ,moram napisati . Jer to nije normalno. Radi nesto da budes zadovoljan,a ne samo ljubomoran na druge i tude uspjehe .
bk123
Kapak
Neka mu je sretno. Ne navijam za Zrinjski, ali bokte zar je mrznja navijanje? Nije, volim svoj klub ostale ne mrzim. Sretno, a i vratit ces se ti opet.
bk123
tako je majstore
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.