Federer: Messi i ja smo dokaz da i dobri momci pobjeđuju

Sjajni teniser o Argentincu

Federer: Messi i ja smo dokaz da i dobri momci pobjeđuju

A. Haznadarević

Jedan od najboljih tenisera svijeta, fenomenalni Švicarac Roger Federer, istakao je da su Messi i on dokaz da dobri momci nisu uvijek gubitnici.

"Messi i ja smo pokazali da možemo biti uspješni, mada smo dobri momci. Ujedno, još više uživamo u životu", kazao je on za Ole.

 

Švicarac je također dodao da je nemoguće porediti njegov status s Messijevim ili Maradoninim, ali navodi da je sretan što se spominje zajedno s argentinskim legendama.

 

Dodaje da Messi i on još nisu pokazali sve od sebe.

 

"Maradona ima veliko mjesto u historiji. Za Messija i mene se može reći da smo dosta toga uradili, ali također da imamo još mnogo da uradimo", kazao je.

Potražite više informacija na temu La Liga:

 

Messi je nedavno oborio rekord Gerda Mullera od 85 postignutih golova u jednoj kalendarskoj godini, postigavši dva pogotka u meču protiv Betisa, što mu je bio 86. pogodak u ovoj godini, a sinoć je sa nova dva gola došao do cifre od 88 pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.