Dudić: Ovo mi je najslađa pobjeda od ove tri

Minimalna pobjeda bordo tima

Dudić: Ovo mi je najslađa pobjeda od ove tri

Samir Mlaćo
Sarajevo i Posušje večeras su odmjerili snage na stadionu Asim Ferhatović Hase.

Završilo je 1:0 za bordo tim koji je tek pred kraj slomio otpor neugodnih gostiju.

Mersudin Ahmetović je bio junak tima Feđe Dudića i navijači su sa pjesmom napustili Koševo.

Svoje viđenje meča dao je upravo Feđa Dudić.

“Ovo mi je najslađa pobjede od ove tri. Definitivno na ovakvim utakmicama gubiš važne stvari. Bili smo hrabri do kraja, tražili smo pobjedu. Sve izmjene su bile u tom smislu da upišemo pobjedu. Žao mi je što idemo sa Koševa, ali neka poruka bude jasna „svi u Zenicu“. Nismo na nivou bili prvih 20 minuta, nismo bili pravi, a onda smo napravili ogroman pritisak, imali jedanaesterac, prečku... Izmjene rade šta nam treba, a Posušje smo limitirali. Želim im sreću u nastavku sezone“, kazao je Dudić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dudiću je sa FK Sarajevo upisao tri pobjede u isto toliko mečeva.

Sarajevo već u srijedu igra zaostali meč 1. kola protiv FK Tuzla City u Zenici.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rodjeni1985
Ova sezona ce biti zanimljiva!Konacno kvalitetno Sarajevo,moze te do titule!Realno, moj Velez moze opet do Evrope, od korone, pa suspenzije sve do ranoviranja stadiona,najmanje smo igrali na Areni Rodjeni s publikom, i to nas je kostalo bodova, al navodno,sve ce biti spremno za utakmici protiv Vas! Bujrum pa nek pobjedi najbolji!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi