Dudić: Do mene je najmanji problem, čim budem višak odlazim
Foto: D. Kurbegeović

Trener Sarajeva

Dudić: Do mene je najmanji problem, čim budem višak odlazim

E. Ganibegović

Sarajevo je u razmaku od nekoliko dana uvezalo dva poraza u Premijer ligi.

Nakon što ih je Tuzla City razbio s 5:1 na Bilinom polju, danas su nedaleko od Zenice, u Kaknju, doživjeli još jedan poraz.

Nakon utakmice kratak komentar dao je trener Sarajeva, Feđa Dudić.

"Normalno da nije lako. Razumijem revolt navijača. Hajde, prvu utakmicu nam progledaju kroz prste i nagrade nas aplauzom, ali jednostavno ne možeš ovako danas igrati", rekao je Dudić pa nastavio:

"Evo ja sam rekao za prvu utakmicu, evo ja sam preuzeo odgovornost. Ali, definitivno danas moramo biti samokritični svi. Do mene je najmanji problem. Ja kad budem ovdje prvi put višak, ja odma' odo', takav sam bio u svim klubovima."

"Jednostavno, moramo se pogledati u lice i pogledati svako sam sebe. Danas ovo definitivno nije bilo dobro. Čestitam Igmanu i ne znam... Nemam šta reći u ovom trenutku više", istakao je Dudić.

Naredno kolo Sarajevu donosi "domaći" meč protiv Slobode na Bilinom polju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Moramo prvo riješiti ove tekuće probleme, pa ćemo se onda okrenuti ekipi Slobode", mišljenja je trener bordo ekipe.

Podsjetimo, Igman je slavio s 2:0 pogocima Hrelje u prvom i Jakupovića u drugom poluvremenu. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

velez mo
Zabrzo si Duda,iz Veleza si nakon ove sezone mogao otici u Maribor,Olimpiju,a dozivio si da ti tvoji hebu mater,od nas ovo nikad nisi dozivio,zabrzo si majstore
12 7
PapaK
Kad nestane magije (Dudic i Velez) i proradi pohlepa (vise novca) nastane novonastala situacija = Dudic sprdnja.
11 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti