21

Komentari (21)

Baco
Znaci ,Velezu kao klubu cestitam tako isto i navijacima,ali ne cestitam smecu od covjeka Dudicu.Nemam rijeci ruzne kojim bi ga opisao .Najvise bi volio da ga nikad ne vidim.
K79
Svaka čast rodjeni samo se nadam da nećete ispasti u prvom pretkolu bila bi stvarno grehota radi ovolike euforije , sretno u evropi ,!
17Vkbr
Bravooo RODJENI. SRETNO
rame
Fukaraslana, ti si i vise od j fukare smece jedno.
user1603303812
A zašto je on fukara fovare jedan
Adohordas
Bravo Velez i bravo Dudicu pozz iz Bosanske Krupe??
CrveniKakanj
Čisto sve kao suza, svi navijamo za Velež, za grupnu fazu Konferencijske lige.
Adnanos
Serbecic standardan u Rosenborgu a danas dao i go.
tuner
Adnanos
Neznas ko je Besim Serbecic?
fukaraslana
Dudicu ukrali ste bodove u Tuzli dva crvena i penal , ukrali Radniku bodove u 99 min penal ,ukrali Sirokom dva penala za vas ..... a dreco si ko godina protiv Borca . Danas isto Mladost sa drugim timom i ti jos tu baljezgas
VelikiMislilac
Jakako
Sramoto jedna ušuti mojne da ti Legija pokuca na vrata
tuner
a ti vrećo govana našao klubu protiv kojeg sude suci i kući kada igra, jer gazda neće da ima nikakvog posla sa sucima i mafijom, našao veležu nešto govoriti. nisi ništa nego vreća govana.
laky187
Čobane...kmeeee
turuluru
Fukaro i ime ti govori da si obicna fukatastina. Hajde ti Fino fukarastino prati svoju bjedu i fukaru. Ove godine Ste trebali igrati drugu ligu,vratite dugove fukaro jedna,i vama i takvim fukarama da nije rata znali nebi sta je prva Liga tj premijer,a Velez dok je igrao velike utakmice vi Ste Po livadama trckarali. Fukarastino jedna
Lafac
Bravo za Velež, igrače, navijače ,trenere, zaslužili ste najviše ove sezone! Želim vam svu sreću u evropskim takmičenjima!
ragge
Op op opa dolazi Evropa
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.