Dudić: Neki igrači su definitivno limitirani za ovaj rang i kvalitet koji nama treba

Trener Veleža nakon meča

Dudić: Neki igrači su definitivno limitirani za ovaj rang i kvalitet koji nama treba

E. Čaušević

Velež je danas u prijateljskoj utakmici poražen od Tuzla Cityja sa 1:0 u Mostaru.

Nakon meča trener mostarskog klba Feđa Dudić imao je šta da kaže.

"Dali smo šansu za 23 igrača, svakom po poluvrijeme. Možemo biti zadovoljni što se tiče trke i zalaganja. Što se tiče igre sigurno da ima dosta propusta na kojim ćemo raditi. Morati ćemo već od naredne utakmice sklapati tim jer neki su definitivno limitirani za ovaj rang i kvalitet koji nama treba", rekao je Dudić i dodao.

"Dobro je da se niko nije povrijedio. Prije meča Pršeš nije mogao da igra jer ima malo nategnuće lože. Nastavljamo po planu i programu i pred put u Antaliju igramo već u utorak protiv Željezničara".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dudić je otkrio da je bilo stvari kojim može biti zadovoljan.

"Drugo poluvrijeme smo stvorili dvije-tri prilike i mislim da smo trebali postići barem jedan gol. Utakmicu je odlučio prelijep gol Rustemovića, ali pripreme su za to da se proba sve".

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AsmirM
Kad pobjedi najbolji su ,kad izgubi krivi igraci,sudije ,Amerika ,Nato ,CIA ,dosadan trener nikakva prica.
4 13
user1593509319
Treneri kao ti dudicu limitirani jer nisi ti za premijer ligu
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi