"Nismo podlegli pritisku, jednostavno se desi da se odigra loše"

Velež remizirao s Radnikom

"Nismo podlegli pritisku, jednostavno se desi da se odigra loše"

Edmir Škorić

FK Velež nije uspio da savlada Radnik na svom terenu iako je u meč ušao kao veliki favorit.

U kvalitetnoj utakmici rezultat je bio 2:2. Gosti su dva puta vodili, na kraju možda i najrealnija podjela bodova.

"Sigurno da smo htjeli pobijediti. Nismo bili pravi, nismo imali dobar posjed. Nismo se dobro prilagodili igri Radnika. Taman kad smo preuzeli incijativu, primimo gol iz prekida i na kraju jedino pozitivno što nismo bar izgubili", rekao je Dudić, dodavši:

"Ekipa Radnika je dobro stajala, zasluženo su uzeli bod i ja im čestitam. Liga definitivno takva gdje svako svakoga može da iznenadi. Idemo dalje, nastavljamo našu borbu".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nismo podlegli pritisku, jednostavno se desi da odigramo loše. Radit ćem na tome da ispravimo naše greške", poručio je Dudić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Matic
PRESTANITE OBJAVLJIVATI OVOG VRAPCICKOG SELJACINU I PRICE O UMJETNOJ TVOREVINI KOJU ONI ZOVU VELEZ!
5 13
Brigata_rossa.1981
Nema veze DUDA. SAMO IGRAJ TI I NE PREDAJ SE... VFC❤❤
7 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi