Feđa Dudić: Zaslužili smo pobjedu

Velež bolji od Sarajeva

Feđa Dudić: Zaslužili smo pobjedu

E. Škorić

Velež je danas u derbiju 25. kola Premijer lige bio bolji od Sarajeva s 1:0.

Mostarci su ostvarili značajnu pobjedu i trener Feđa Dudić svakako je bio zadovoljan.

"Na kraju zaslužena pobjeda, najviše zbog odličnog prvog poluvremena u kojem smo dominirali. Trebali smo možda i još neku šansu realizovati, no šta je tu je. Ipak smo igrali protiv Sarajeva. Vidjeli ste da Sarajevo na klupi ima Sušića, Jukića, Velkoskos..", rekao je Dudić nakon meča, dodavši:

"Zaista čestitam svojim igračima na borbi i mislim da je ovo nagrada zbog one utakmice protiv Olimpika. Sigurno da ova ekipa vrijedi. Moramo se dobro odmoriti za Široki. Mogu samo obećat dobru utakmicu i sigurno da će gledaoci uživati u tom meču".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dakle, Veležu slijedi gostovanje na Pecari i prilika da se uključi čak i u borbu za titulu.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Lavillenie
KRALJUUUUUUU!
18 3
SamoVelezMostar
MOLIM TE FEDJA OSTANI DO KRAJA ZIVOTA NEMOJ DA TE SARAJEVSKI KLUBOVI UKRADU OD NAS KRALJUUUUUUUUUUUUUUUUU
15 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi