Nezapamćene scene u Kragujevcu: Teško da je ko doživio ono što je Feđa Dudić
Feđa Dudić je preporodio Radnički iz Kragujevca.

Bh. trener radi čuda

Nezapamćene scene u Kragujevcu: Teško da je ko doživio ono što je Feđa Dudić

Eldar Ganibegović, foto: S. Mlaćo

Bh. trener Feđa Dudić preporodio je Radnički iz Kragujevca. Radi sjajan posao na klupi ovog tima, a navijači itekako znaju da mu pokažu zahvalnost. 

Po prvi put u historiji Radnički iz Kragujevca ostvario je plasman u četvrtfinale Kupa Srbije. Stigao je do tog uspjeha predvođen bh. trenerom Feđom Dudićem.

Danas je Radnički 1923 slavio protiv Novog Pazara. Rezultat je bio 3:1 za tim koji s klupe vodi bh. stručnjak.

Poveo je tim iz Kragujevca s 2:0 golovima Bevisa i Vidosavljevića, da bi gol nade, no ništa više od toga, za goste postigao Srećković.

Konačnih 3:1 postavljeno je u nadoknadi vremena. Tačku na i kada je riječ o ovoj utakmici stavio je Ortiz.

Stadion Čika Dača u Kragujevcu danas je bio prilično ispunjen, a reporter SportSporta na licu mjesta je zabilježio sjajne scene kada je u pitanju naš trener.

Oglasi

Naime, nakon utakmice je uslijedilo veliko slavlje što se može vidjeti i u iznad priloženog galeriji fotografija. 

Jasno, u centru pažnje bio je Feđa Dudić. Nakon njegovog dolaska u Radnički klub je kao preporođen i sada je osim u borbi za Evropu, u borbi i za trofej.

Pored Radničkog u polufinale Kupa Srbije prošli su Crvena zvezda, Partizan i Vojvodina.

Neće tim Feđe Dudića biti favorit u duelima s ovim protivnicima. Ipak, uz ovakav pristup igri apsolutno je sve moguće.

Feđa Dudić je Radnički preuzeo kada je bio posljednji u ligi, a sada je peti na tabeli s 47 bodova koliko ima i četvrta Vojvodina i do kraja slijedi velika borba za Evropu.

Top Komentari

atomskimrav
Feđa majstore!!!!
1 0
Alenizmostara
Bog !
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti