Feghouli "ocrnio" nesuđenog bh. selektora

"Nije znao ni imena igrača"

Feghouli "ocrnio" nesuđenog bh. selektora

Srbijanski trener Milovan Rajevac nije se najbolje snašao na klupi reprezentacije Alžira. 

Nakon svega tri mjeseca saradnje Rajevac je sredinom oktobra 2016. godine dobio otkaz, a upravo takav scenarij su priželjkivali alžirski nogometaši koji u njemu vide glavni razlog zbog katastrofalne situacije u reprezentaciji.

Rajevcu zamjeraju zbog nemara koji je pokazivao pri vodenju Alžira, a korak dalje otišao je fudbaler Sofiane Feghouli iz redova West Hama koji je izjavio da nikada nije sarađivao sa gorim trenerom. 

"Rajevac nije imao nivo da vodi naš tim, pa čak ni da radi u prvoj ili drugoj ligi. Nije znao ni imena igrača. M'Bolhija je nazivao 'golmane', što je vrhunac nepoštovanja", izjavio je Feghouli.

Rajevac, koji je prethodno odveo Ganu do četvrtfinala Mundijala, bio je u prošlosti kandidat i za selektorsku klupu u reprezentaciji BiH. Na kraju je, ipak, izbor pao na Mehmeda Baždarevića. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi