Mulića sitnice dijele od novog kluba

Sve je dogovoreno

Mulića sitnice dijele od novog kluba

S. Mlaćo

FK Velež će ove zime gotovo sigurno ostati bez sjajnog napadača Fejsala Mulića.

Naime, Mulić će karijeru nastaviti u redovima južnokorejskog Seongama s kojim je već sve dogovorio.

Saznajemo da je preostalo da 26-godišnji napadač dobije vizu i otputuje za Južnu Koreju te se priključi svom novom timu.

Mulić ima važeći ugovor, pa bi Velež inkasirao obeštećenje, no ne zna se o kojoj cifri se tačno radi. Špekuliše se da će prvo na posudbu, a onda nakon pola godine i potpisati ugovor.

Visoki napadač je u prvom dijelu sezone odigrao 19 utakmica uz devet golova i brzo je osvojio simpatije navijača Veleža.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Svakako da će njegov odlazak biti veliki problem za Feđu Dudića koji će morati potražiti adekvatnu zamjenu na putu kao borbi za plasman u Evropu.

Mostarci pojačanje traže i u zadnoj liniji, tačnije na poziciji stopera, a jedino novo ime za sada je napadač Faris Zubanović koji je u proteklom periodu boravio u Turskoj, te Danskoj, no nije se naigrao.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Inter_tz
Osim slobodnjaka nije bas neka klasa po meni prosjecan napadac
9 3
user1605368976
Najbolje mu idu slobodna bacanja.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije