FK Velež potvrdio odlazak Mulića u korejski Soengnam FC

Odlazi u Južnu Koreju

FK Velež potvrdio odlazak Mulića u korejski Soengnam FC

S. Grebović

Mostarski klub upravo je potvrdio da je raskinuo saradnju sa napadačem Fejsalom Mulićem koji ide u Južnu Koreju gdje će igrati za tamošnji Soengnam FC.

Mulić se pozdravio sa saigračima, te će karijeru nastaviti u redovima u redovima južnokorejskog Seongama s kojim je već sve dogovorio.

Srbijanski napadač završio je papirologiju oko vize u Beogradu odakle će se uskoro zaputiti ka ovoj azijskoj zemlji.

[/related]

"Obavještavamo naše članove, navijače i prijatelje kluba da je realizovan transfer Fejsala Mulića u Soengnam FC. FK Velež Mostar prihvatio je ponudu navedenog kluba za Mulića, koja je bila zadovoljavajuća za sve strane. Mulić je u Velež došao pred početak sezone 2020/21 iz Mure. Odigrao je svih 19 utakmica u okviru m:tel Premijer lige BIH, te se 9 puta upisao u listu strijelaca. Ovim putem se Muliću zahvaljujemo na profesionalnom angažmanu, uloženom trudu i zalaganju, te mu želimo puno zdravlja i sreće u nastavku karijere. Sretno!", stoji u poruci sada već njegovog bivšeg kluba.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli FK Velež Mostar (@fk_velez)

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj 203 centimetara visoki napadač je za Velež u jesenjem dijelu sezone postigao devet pogodaka i nema sumnje da će Mostarcima biti teško da mu pronađu adekvatnu zamjenu.

Promo

Top Komentari

Dena33
Hvala Fejsale za sve, pogotovo za go protiv fašista i sto ai otreso onog seljaka Jakovljevica. Sretno dalje u karijeri !!
8 0
starmac
Hvala ti FEJSALE!Želim ti puno zdravlja i sreće.Zauvjek ROĐENI!M.U.S.V.D.G
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi