9

Komentari (9)

TMC
Pogledajte kako ga Džeko uvali i izbjegnu da ne udari golmana. To je Željina škola. A ne ovi pitari još se naslađuju a čovjeku glava u pitanju, čuj resetovo ga..... ja svakakvih ljudi.!
ibrahim51
Brzo ozdrevljenje Fejzicu. U sesnaestercu ovakav udarac nad golmanom trebao je sudija i gol ponistiti.Golman je mogao i umriijeti od udarca. Utakmica bi se haman opet nastavlla i gol bi se priznao.Gdje je tu moral,odmah postavit sebi pitanje sta da je tako golman udario igraca koji postize gol. Ja sam navijac Sarajeva. Ali pravda je pravda.
Enchy
Kakvo poništavanje gola, došao čovjek prvi do lopte i slučajno ga zakačio... bez ikakve namjere... gol je čist kao suza... šteta zbog golmana, brzo ozdravljenje mu želim...
ljoze01
Gol je čist, udarac je bio posle tog gola tako da nije uticao nikako. Brz oporavak Fejzicu!
TMC
Svaka čast ljudino, nisi ti džaba Ibrahim, pravo govoriš.
Dule Savic
Krle ga resetovo...
ljoze01
de da ja tebe ovako udarim, ne bi vise ovog svijeta vidio, razmisli prije nego sto napises majmune
TMC
Pa čime će pitar razmisliti, i nemojte vrijeđat majmune jer oni za razliku od ovog zna razmislit više nego on...
Dule Savic
Samo lajite kerovi. Imao sam ja iskustva s ovim 2x u toku treniranja. Znam sta sam napisao iz licnog iskustva ;). Nego kako vam ljoze igra?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.