Fejzić: Mladost je nezgodna ekipa, ali mi sutra jednostavno moramo pobjediti
Golman Tuzla Cityja ne krije optimizam pred sutrašnji susret

Golman tima iz Simin Hana pred sutrašnji susret

Fejzić: Mladost je nezgodna ekipa, ali mi sutra jednostavno moramo pobjediti

E. Dindić

Fudbaleri Tuzla Cityja sutra igraju izuzetno važan susret protiv Mladosti iz Doboja kod Kaknja. Nakon dva vezana poraza tim iz Simin Hana nema pravo na kiks, dok s druge strane i gosti ekipa Mladosti ne dolazi sa bijelom zastavicom. 

Golman Tuzla Cityja Nevres Fejzić brani u sjajnoj formi u posljednje vrijeme, te svakako biće sutra jedna od glavnih uzdanica trenera Baljića pred važan susret.

"Iako nas svi vide kao velike favorite sutra, to neće uopšte biti lagana utakmica. Prošlo kolo su upisali pobjedu, te su pokazali da sa pravom ih ne treba nikada otpisivati. Imaju mnogo dobrih pojedinaca, koji mogu da nam naprave dosta problema. Međutim, mi ako budemo skoncentrisani od prve minute ne sumnjam da ćemo da na kraju osvojimo nova tri boda", završio je Fejzić.

Podsjetimo utakmica između Tuzla Cityja i Mladosti iz Doboja kod Kaknja na rasporedu je sutra sa početkom u 13:30 sati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GospodinIzSarajeva
E jesi i ruzan u picku lijepe materine..
1 4
Mladost takodje mora pobijediti, Mladost se bori za opstanak, svaki bod osvojen na strani je zlata vrijedan za Mladost u borbi za opstanak, idemo Mladost, Mladost, Mladost naprijed Mladost u Tuzlu po 3 boda.
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi