Fejzić napustio bolnicu: Dobro sam, malo me bole vrat i leđa...
Na samom početku meča Tuzla City - Sarajevo Fejzić je zadobio težu povredu nakon što ga je koljenom udario Krste Velkoski

Slijedi mu mirovanje barem sedam dana

Fejzić napustio bolnicu: Dobro sam, malo me bole vrat i leđa...

E. Škorić

Nevres Fejzić jučer je doživio nezgodnu povredu glave, no na sreću sada je stabilno i napustio je bolnicu.

Fejzić je dobio udarac u šestoj minuti nakon duela s Krstom Velkoskim. Prvobitno je izgubio svijest, a ubrzo je vozilom Hitne pomoći prevezen u bolnicu.

Na putu do bolnice nekoliko je puta gubio svijest, no srećom dan kasnije izašao je iz bolnice i sada mu slijedi barem desetak dana pauze.

"Izašao sam iz bolnice i sve u svemu dobro je. Morat ću da pauziram oko sedam dana, ali bit će to dobro", kazao nam je Fejzić nakon što se vratio iz bolnice.

"Ok sam sada, bole me leđa i vrat, moram da nosim ovratnik, ali kako je bilo, na kraju je sve ispalo dobro", poručio je Fejzić.

Fejzićeva Tuzla je izgubila 3:0 od Sarajeva, a on će definitivno propustiti duel s Čelikom u 21. kolu Premijer lige.

FK Sarajevo poželio brz oporavak Fejziću

Pored sjajne igre Sarajeva, meč je obilježila teška povreda golmana domaćih Nevresa Fejzića. On je u duelu sa Velkoskim dobio udarac u glavu, poslije čega je ostao nepomično da leži.

Radilo se o težem potresu mozga, a Fejzić je sada nalazi u bolnici u Tuzli gdje će biti zadržan naredna 24 sata.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tim povodom oglasili su se i sa Koševa, te poželjeli brz oporavak sjajnom čuvaru mreže.

"Kolektiv FK Sarajevo želi brz oporavak povrijeđenom golmanu FK Tuzla City Nevresu Fejziću", poruka je sa Koševa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti