FK Sarajevo poželio brz oporavak Fejziću

Oglasili se sa Koševa

FK Sarajevo poželio brz oporavak Fejziću

S. Mlaćo

Sarajevo je danas u Tuzli stiglo do lagane pobjede protiv Tuzla City. Bilo je 3:0, a bordo momci su briljirali, te pokazali da ove sezone žele titulu prvaka.

Pored sjajne igre Sarajeva, meč je obilježila teška povreda golmana domaćih Nevresa Fejzića. On je u  duelu sa Velkoskim dobio udarac u glavu, poslije čega je ostao nepomično da leži.

Radilo se o težem potresu mozga, a Fejzić je sada nalazi u bolnici u Tuzli gdje će biti zadržan naredna 24 sata.

Tim povodom oglasili su se i sa Koševa, te poželjeli brz oporavak sjajnom čuvaru mreže.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Kolektiv FK Sarajevo želi brz oporavak povrijeđenom golmanu FK Tuzla City Nevresu Fejziću", poruka je sa Koševa.

Istim željama pridružuje se i redakcija portala SportSport.ba.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

TMC
Pogledajte kako ga Džeko uvali i izbjegnu da ne udari golmana. To je Željina škola. A ne ovi pitari još se naslađuju a čovjeku glava u pitanju, čuj resetovo ga..... ja svakakvih ljudi.!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti