11

Komentari (11)

nijepoznat
Ale23
Cuj majstorija. Tako naslovi kada nasi reprezentativci gol obican daju kaze "majstorija Demirovica " obican pogodak. Majtorije du golovi koji se pamte bezobrazluk i tehnika lucidnost. Stilic slobodi i borcu. Ovo covjek opslio na suho. Srca pa ode u visini gdje rasalja. Dobar Igrac i sve stoji ali majtorija je poseban Termin jer onda imamo stalno majstorije. Realno onaj slobodnjak mladosti za 2-2 iz mrtvog ugla na prvu stativu to je majstorija.
JointUnion87
Ali zašto tražiti dlaku u jajetu jbg?
koki
eto majstorije penali hihi
rabodimis
Ma Said H. kad hoce tata je igrice, kakav Stilic i njegovi potezi za pamcenje... Dobar je al je Said dvije-tri klase iznad.. vidjeces u nedelju..
JointUnion87
Gol kao gol je dobar, nema sta. Ali treba takodje pohvaliti Fejzica na odlicnim odbranama. Kako je covjek u nekoliko navrata branio, svaka cast.
EmirTM87
Brate kakva majstorija majke vam, evo nekoliko clanaka naslovi "majstorija".. Da ne bude sad da komentarisem jer je igrac Sarajeva, za njega mislim da je odlican napadac pa za koga god igrao i to kako je juce zabio gol je nesto sto se od takvog napadaca ocekuje u svakoj utakmici. Majstorije su ona dva loba Stilica iz prosle sezone, majstorije je znao izvesti Turkovic nekad za Sarajevo itd..
goku_iz_sirokog
Ne zelim biti negativac, ali slažem se... Nikakva majtorija
pjanke.sa
Pa kakvi su golovi u nasoj ligi ono je majstorija. Hajde vas dvojica ima i tekstova koji nisu o Sarajevu da komentarisete
Bohemia
Navijam za Sarajevo, ali svaka na mijestu ?
KB9
Majstorija je ono u proslom kolu,kad je Alic dao go Sarajevu,a ovo je nesto sto napadaci u Europi daju svaki dan ;)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti