Fejzić sa klupe odgledao remi Aalena u Cottbusu

2. Bundesliga

Fejzić sa klupe odgledao remi Aalena u Cottbusu

Midhat Šljivak

Fudbaleri Cottbusa remizirali su sa ekipom Aalena 1:1 u susretu 27. kola Druge Bundeslige, a u drugom susretu Munchen 1860 je kao gost savladao Aue 1:0.

Ovaj susret je donio vrlo lošu igru na obje strane. Prvo poluvrijeme nije donijelo niti jednu ozbiljnu priliku, te se na odmor otišlo bez golova. I u nastavku susreta precrtana igra kao i u prvom dijelu susreta. Ipak, u samo dvije minute postignuta su dva gola. Michael Schultze je u 74. minuti doveo Cottbus u vodstvo, da bi samo minut kasnije Manuel Junglas pogodio za poravnanje rezultata na 1:1.  Do kraja susreta rezultat se nije mijenjao, te je ostalo 1:1.

Nakon dugo vremena bh. reprezentativac Jasmin Fejzić nije stajao među stativama Aalena, već je susret odgledao sa klupe za rezerve.

Munchen 1860 je na gostovanju savladao Aue s minimalnih 1:0. Strijelac jedinog gola na susretu bio je Rob Friend u 14. minuti za ispostaviće se konačan rezultat susreta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti