Fejzić sačuvao svoju mrežu na gostovanju kod lidera

2. Bundesliga, 26. kolo

Fejzić sačuvao svoju mrežu na gostovanju kod lidera

Odavno se nije desilo da u jednom od termina 2. Bundeslige subotom ne bude ni jednog gola na tri utakmice, ali tako je bilo danas.

Na utakmicama Frankfurt – Fortuna, Köln – Aalen i St. Pauli – Ingolstadt nije viđen niti jedan jedini pogodak, neučinkovitost na nivou.

Za remi na gostovanju kod lidera 2. Bundeslige ekipa Aalena najviše može zahvaliti reprezentativnom čuvaru mreže reprezentacije BiH Jasminu Fejziću koji je u nekoliko navrata odlično intervenisao pred napadačima Jarčeva, te zaključao svoja vrata.

Ovaj remiji trku za plasman u Bundesligi učiniti će još zanimljivijom obzirom da se prednost Kolna u odnosu na prve pratioce ovim remijem dodatno istopila.

2. Bundesliga, 26. kolo:
FSV Frankfurt - Fortuna Düsseldorf 0:0
Köln - Aalen 0:0
St. Pauli - Ingolstadt 0:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.