Felipe Melo za Williama Gallasa
Hoće li krenuti put Firence?

Na pomolu zamjena

Felipe Melo za Williama Gallasa

Edmir Škorić

Jučer su iz Fiorentine priznali kako su u pregovorima sa Arsenalom, koji silno žele Brazilca Felipe Mela na Emiratesu. No, "viole" žele, uz novčanu naknadu, i Francuza Williama Gallasa.

Impresivnim igrama u dresu Fiorentine prošle sezone, te u dresu Brazila na Kupu konfederacije, Felipe Melo postao je glavni cilj Arsene Wengera. "Topnici" žele pod svaku cijenu osigrati dolazak Brazilca na mjesto zadnjeg veznog.

Navodno, Melo trenutno vrijedi 25 miliona eura, no nebi ga Arsenal morao toliko prodati, ukoliko pristanu da uz određeni dio novca u Firenzu pošalju Williama Gallasa. No, čini se da je za sada jedini problem Gallasova plata, koja je trenutno iznad Fiorentininih mogućnosti.

Gallas je na Emiratesu od 2006. godine kada je u suportnom smijeru otišao Ashley Cole.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.