Fellaini napušta Kinu i vraća se na veliku scenu?
EPA

Špekulišu engleski mediji

Fellaini napušta Kinu i vraća se na veliku scenu?

Belgijanac Marouane Fellaini mogao bi se tokom zime vratiti na veliku scenu.

Nekadašnji fudbaler Manchester Uniteda od februara prošle godine nastupa u Kini za Shandong Luneng Taishan, ali prema posljednjim informacijama, sve je izvjesniji njegov povratak u Evropu.

Mediji iz Engleske donose priču kako bi se Fellaini mogao vratiti u tamošnji fudbal te zaigrati za West Ham, na čijoj klupi je odnedavno njegov 'fudbalski otac' David Moyes.

Navodno je škotski stručnjak izrazio želju da u svoj tim dovede Fellainija, smatrajući kako mu nedostaje igrač takvog profila, a kontakti po pitanju eventualnog transfera već su uspostavljeni.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Moyes je svojevremeno sa Fellainijem odlično sarađivao u Evertonu, a kasnije kada je prešao u Manchester United, ubrzo ga je povukao i na Old Trafford", podsjećaju Englezi.

Fellainijevo ime prethodnih sedmica se dovodilo u vezu i sa Tottenhamom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi