Fellainijev lik nacrtan u centru Melburna

Fellainijev lik nacrtan u centru Melburna

E. Škorić

Phil Jones je vjerovatno najpoznatiji nogometaš kada su u pitanju grimase na licu, no ovaj put je Marouane Fellaini ukrao njegovu slavu.

Fellaini je bio Unitedov rezervista u meču Superkupa Evrope protiv Real Madrida u Skoplju. Ušao je u nastavku u igru, ali nakon što ga je lopta napucala u lice, napravio je nevjerovatnu grimasu.

Naravno, fotografija se ubrzo počela širiti internetom, a sam Fellaini se našalio na svoj račun i zahvalio se svima koji su mu "ukazali" na istu.

Ismijavali su ga na Twitteru nekoliko dana, a fotografija se čak našla i na jednom zidu u Melburnu. Čak je, dakle, fotografija Fellainijeve grimase na licu interesantna uličnoj umjetnosti.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi