Fellainiju prijeti kazna od devet utakmica suspenzije

FA danas pregledava snimak

Fellainiju prijeti kazna od devet utakmica suspenzije

Veznjaku Evertona, Marouane Fellainiju navodno prijeti devet utakmica suspenzije zbog starta nad Ryanom Shawcrossom.

Fudbalski savez Engleske će uskoro donijeti odluku po pitanju kazne za ovog igrača, koji je u utakmici protiv Stoke Cityja, na nesportski način onesposobio defanzivca Ryana Shawcrossa.

 

Podsjetimo, prilikom naguravanja priije izvođenja kornera za Everton, Fellaini je glavom udario engleskog internacionalca i saigrača našeg Asmira Begovića.

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

Fudbalski savez Engleske će danas ponovo pogledati snimku sa utakmice te će na osnovu nje donijeti odluku. Belgijanac će, kako navode britanski mediji, dobiti najmanje tri utakmice suspenzije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.