Fenan Salčinović iskren i pošten: Po čemu mi zaslužujemo vrh tabele?

Fudbaler Čelika za SportSport.ba

Fenan Salčinović iskren i pošten: Po čemu mi zaslužujemo vrh tabele?

M. Šljivak

Čelik je ponovo u krizi.

Zeničani su večeras pred svojim navijačima poraženi od Veleža sa 0:2, a pred kamere nakon utakmice niko nije htio da stane.

Niko osim Fenana Salčinovića koju je ponovo pokazao iskrenost kada je u pitanju njegov tim

"Znali smo da nas čeka težak meč, da nam dolazi kvalitetna i motivisana ekipa. Mislim da smo u prvom poluvremenu trebali zabiti gol. Na isti način primamo gol u zadnja tri poraza na Bilinom polju.. Kada primimo gol, teško se vraćamo. Imamo problema u organizaciji igre kada gubimo", rekao je Salčinović i nastavio je:

"Neprofesionalno smo igrali drugo poluvrijeme., ne možemo biti zadovoljni i ja se ovim putem izvinjavam. Nadam se da se ovo neće ponoviti".

Ključni problem u igri je nedisciplina...

"U prvom dijelu nismo toliko loše izgledali. Možda smo izgledali bolje od Veleža, nismo iskoristili šanse. Ključni problem je nedisciplina u igri. Primati ovakve golove kući...Ne krivim nikog, svi smo krivi. Kao tim djelujemo neozbiljno i neprofesionalno".

Čelik je po najavama prije početka sezone želio vrh tabele. Međutim, stvari su mnogo drugačije od planiranih, a Salčinović je brutalno iskren po ovom pitanju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ne znam po čemu mi zaslužujemo vrh tabele. Bliži smo dnu organizacijiski i funkcionisanjem ekipe. Uz tim koji imamo ne zaslužujemo vrh tabele, moram biti iskren i pošten", dodao je Salčinović.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BobPaisley
...kakv vrh tabele,pa vi ste realno trebali igrati u drugoj ligi...kako su vas spasili da ne ispadnete to je pitanje...
20 6
Manijak87
Jbg, Velež se, kao i očekivano, diže iz pepela.
16 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi