Fenan Salčinović novi kapiten Čelika
Salčinović će predvoditi "novi" Čelik u borbi za opstanak u Premijer ligi BiH

Ofanzivni veznjak dobio veliku čast

Fenan Salčinović novi kapiten Čelika

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Čelik će u drugi dio sezone ući sa skoro čitavom novom ekipom, koju će u borbi za opstanak predvoditi novi kapiten Fenan Salčinović.

Nogometaši Čelika u ponedjeljak putuju za Tursku, gdje će provesti 14 dana u Antaliji. Zeničani su se proteklih dana dobro pojačali, a spominju se i dolasci još nekih igrača na pripremama u Turskoj. Cilj kluba svakako je opstanak u Premijer ligi, dok se već za narednu sezonu spremaju velike stvari na Bilinom polju.

Zeničane će u proljetnom dijelu s trakom na ruci predvoditi 30-godišnji Zeničanin, dijete kluba Fenan Salčinović. Ofanzivni veznjak preuzeo je kapitensku traku od Aldina Šišića, koji je prvi dio sezone nosio traku, ali dolaskom investitora iz Turske, odlučeno je zajedno u razgovoru sa stručnim štabom da Salčinović bude novi kapiten.

Salčinović je nogometaš, čije kvalitete nikada nisu bile upitne, ako ove pripreme prođe bez povreda, sigurno da će on na proljeće biti i najveće pojačanje kluba. Zanimljivo da je Čelik u prvom dijelu sezone na Bilinom polju pobijedio Gošk rezultatom 2:0, a nakon utakmice tadašnji trener Slaven Musa izjavio je da je Salčinović majstor ove lige. Musa je sada trener Čelika i sigurno da ima veliko povjerenje u Salčinovića, koji je već protiv Igmana u petak na Kamberovića polju pokazao svoje kvalitete i želju da ove pripreme konačno prođe bez ikakvih povreda.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

topalovic
Novi mutevelija,. Treba vas docekat na sxakoj utakmici kao najvece zlo BiH fudbala i nabijati gol razliku na vama.
5 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi