Fener bez problema sa Gencerom

Turska Super lig

Fener bez problema sa Gencerom

Danas su odigrana još tri susreta sedmog kola turske Superlige, u kojima su dvije pobjede ostvarili domaćini, dok je jedna pobjeda otišla gostima.

Genclebiriligli, bez povrijeđenog reprezentativca Bosne i Hercegovine Ermina Zeca, gostovao je kod Fenerbahcea, a iz Istanbula su se vratili sa tri gola u svojoj mreži.

Mamaodou Niang doveo je Kanarince u prednost u 21. minuti susreta, a Demir je u 27. postigao autogol i tako Feneru uduplao prednost. Konačan rezultat od 3:0 bio je djelo Santosa dvije minute prije kraja utakmice.

Ankaragucu nije imala većih problema u prijestolnici Turske, te je sa laganih 3:1 kući ispratila Konyaspor. Čast gostiju je spasio Kayserispor, koji je sa 2:0 slavio u gostima kod Manisaspora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.