12

Komentari (12)

VelezovacMostar
Svaka čast Turcima, ovako se štiti državni ponos i dostojanstvo! Ovo je samo još jedan primjer ko su i šta su vehabijski saudijci, nije im problem ni skandal napraviti da bi bilo po njihovom. Neće dovijeka biti nafte i gasa, a time ni para na bacanje, kad se to desi kasno će vam biti za kajanje što ste đavlu dušu prodali!
Ero
A jesu poletili da igraju u Saudijskoj Arabiji…
narcis
Nema gorih ljudi od ovih ****adi iz arabije...Glume neke muslimane vjernike,a nedaju sliku od covjeka koji je musliman,a dopustaju amerkancima sve...Svake godine sad imaju UFC bitke,Boks meceve,a najgore je dopustaju kecere i muske i zenkse koje nisu ni blizu obucene po njihovom zakonima,al posto su iz amerike onda je uredu...a nedaju utakmicu fudbal da se igra zbog slike pd covjeka koji nema veze sanjima...Vazda sam govorio najveca gamad,i ****a su arapi...
Hanibal
Definitivno ova Arabija postaje sramota muslimanskog svijeta. Izdali su davno i jos uvijek izdavaju (prodaju) palestinski narod na. Na kraju ce imati samo dobre odnose s Amerikom i Izraelom.Da je bio izraelski tim oni bi dopustili da slave genocid nad Palestincima. Idioti. Podrska turskim klubovima.
muha
Citav fudbalski savez Turske smijeniti. Ovo je njihova greska. Onog minuta kad su skontali ovu glupost da se utakmica igra u drugoj drzavi trebali su reci kako misle da bude uvod u utakmicu i ovi bi im rekli da to nece dozvoliti i sve bi bilo jasno.
visokohz
Arapski ****ari
K79
koce kome nego braca muslimani jedni drugima da je kojim slučajem dosao Manchester sa majicama kraljice rekli bi arapi nema problema
Almir5556
Stavili drzavu ispred arapskih para, svaka cast Turci!!!
bk123
Je pa prodali superkup da se igra u Arabiji
Almir5556
Da, ali nisu im se nag***li kao sto bi uradila velika vecina
abe_17
user1676741915
Svaka čast tako se voli svoja država i njen prvi presednik
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.