Fenerbahče i Anži žele dovesti Carvalha

Fenerbahče i Anži žele dovesti Carvalha

E. Škorić

Turski dnevnik Milliyet javlja u nedjelju kako portugalskog stopera Real Madrida, Ricarda Carvalha, želi Fenerbahče.

Bivši portugalski reprezentativac u Madrid je došao u ljeto 2010. godine iz Chelseaja za naknadu od osam miliona eura. Međutim, njegov ugovor ističe na kraju ove sezone, te bi Real mogao prihvatiti ponudu za 33-godišnjaka.

Fenerbahče, trenutno lider u Turskoj sa 13 bodova iz pet utakmica, navodno će Realu ponuditi 7.9 miliona eura, što je skoro ista cijena koja je plaćena za ovog pomalo zaboravljenog odbrambenog igrača.

Isti izvori iz Turske navode da je Portugalac na meti i ruskog Anžija iz Mahačkale. Podsjetimo da je Carvalho dobio jednogodišnju suspenziju od strane Portugalskog nogometnog saveza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.