Fenerbahche se okreće Gyanu

Krasić odlazi u Juventus

Fenerbahche se okreće Gyanu

Kada je izgleda sve jasno da će Miloš Krasić karijeru nastaviti u Juventusu, turski Fenerbahche je odlučio da angažuje Asamoah Gyana, igrača francuskog Rennesa.

Fenerbahche se upustio u borbu za Asamoah Gyana sa dva kluba iz Premiershipa, Liverpoolom i Tottenhamom. Kako pišu francuski mediji, uprava Rennesa razmatra opciju da prihvati ponudu, te da tako što prije u svoje redove dovedu Loica Remyja, za kojeg su zainteresovani Liverpool i West Ham.

Bez obizra što je promašio penal u posljednjim trenucima utakmice četvrtfinala Svjetskog prvenstva, koji bi Ghani osigurao prolaz, Gyan je ipak pružao sjajne partije na Mundijalu. Također je imao i sjajnu sezonu u dresu Rennesa, gdje je u 29 utakmica postigao 13 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.