Fenjeraš iznenadio Genclerbirligi, Zecu 90 minuta

Super liga Turske

Fenjeraš iznenadio Genclerbirligi, Zecu 90 minuta

Fenjeraš na tabeli Super lige Turske, Kayserispor priredio je iznenađenje u prvom današnjem meču 21. kola Super lige porazivši Zecov Genclerbirligi rezultatom 1:0. 

Nakon poraza od Vranješovog Elazigspora u prošlom kolu, Kayserispor je danas konačno obradovao svoje navijače i pobjegao sa posljednjeg mjesta.

Trenutak odluke dogodio se u 78. minutu, kada je jedini pogodak postigao Mouche iz penala. Kaya je kod gostiju deset minuta prije kraja zaradio drugi žuti karton, pa je Genclerbirligi meč završio sa deset igrača.

Ermin Zec igrao je svih 90 minuta u poraženom timu. Kayserispor je sada predposljednji sa 16 bodova, tri više od Ibričićevog Erciyesspora, dok je Genclerbirligi trinaesti sa 24 boda.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Turska Super liga 21. kolo:

Kayserispor - Genclerbirligi 1:0 (Mouche 78. penal)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.