Fenomenalna partija Nedžada Sinanovića
Sinanović za vrijeme igranja u Realu

Segunda Division

Fenomenalna partija Nedžada Sinanovića

Nedžad Sinanović je odigrao maestralnu utakmicu u okviru druge lige Španije za svoj Rincon Institut koji je poražen na svom parketu od Ourensea sa 81:78.

Naš centar, inače član Unicaja Malage na posudbi u Rinconu, odigrao je najbolju utakmicu ove sezone. Na parketu je proveo nešto manje od 37 minuta i za to vrijeme ostvario index 41.

Postigao je 21 poen i dodao čak 17 skokova i 3 blokade. Za dva poena je imao procenat šuta 78 posto, 7/9, a s linije slobodnih bacanja je šutirao 7/7.

Nema sumnje ako ovako nastavi da će vrlo brzo izboriti povratak u Unicaju, a u najgorem slučaju pronaći neki drugi klub u ACB ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije